Profmarkt.nl - Orderbevestiging / Proforma factuur

Deurkruk Erik Munnikhof Dock Wood met rozet rvs geborsteld

Per paar

Deurkruk Erik Munnikhof Dock Wood met rozet rvs geborsteld
Deurkruk Erik Munnikhof Dock Wood met rozet rvs geborsteld
99.00 *Prijs is inclusief 21% btw
Artikelnummer0035.073102V
INTERSTEEL ART.NR.: 0035.073102V
DEURKRUK ERIK MUNNIKHOF DOCK WOOD MET ROZET RVS GEBORSTELD

Deze roestvast stalen geborstelde deurkruk met notenhout is speciaal ontworpen door interieurarchitect Erik Munnikhof. Door het gebruik van massief rvs heeft deze deurgreep een lange levensduur. Bij Intersteel komt design en een uitzonderlijke hoge kwaliteit bij elkaar. Deze deurkruk wordt per paar geleverd inclusief losse rozet met veer en is geschikt voor een deurdikte van 38-42mm.

De ontwerpen van Erik Munnikhof kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. Deze exclusieve lijn is modulair opgebouwd waardoor u kunt kiezen tussen bijvoorbeeld een warme uitstraling van notenhout, de moderne look van rvs of de prettige feel van kunststof. Niet alleen vindt u in deze lijn deurkrukken, maar ook deurgrepen en raamkrukken. Hierdoor kunt u uw woning compleet maken met dit bijzondere design.
Garantie en onderhoud

Rvs geborsteld
Roestvast stalen deur- of raambeslag heeft een borstel behandeling ondergaan. Ondanks de hoge rvs kwaliteit, is het product onderhevig aan oppervlakte corrosie. Dit is niet afkomstig van het product zelf, maar vormt zich van buitenaf op het oppervlak. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat en voorkomt oppervlakte aantasting. Indien er sprake is van vliegroest, kunt u dit verwijderen door middel van RVS reiniger. Op deze producten zit 10 jaar garantie op functionaliteit. Dat betekent dat u garantie heeft op de bewegende onderdelen van het product.