Hoe te betalenBetaalwijze: IDeal
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met IDeal.

Betaalwijze: Mistercash
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met Mistercash.

Betaalwijze: Sofort banking
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met Sofort banking.

Betaalwijze: Giropay
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met giropay.

Intracommunautaire levering
Dit is bedoeld voor bedrijven buiten Nederland (enkel binnen de EU) met een geldig btw nummer. Als u hiervoor kiest wordt de btw verlegd. Bij deze bestelling wordt dan geen btw berekend.

Betaalwijze: Op rekening
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. Op rekening is voor bedrijven
die een betalingsafspraak hebben met Profmarkt.nl. De maximale betalingstermijn voor facturen is 14 dagen