Kogelgeleider KA45mm / 40kg

KA45 kogelladegeleiders

Bij de KA45 zijn kast en ladedelen door middel van een kunststof clip eenvoudig van elkaar te scheiden voor eenvoudige montage in de kast. De ladegeleider is belastbaar tot 40 kg en kan achteraf makkelijk gemonteerd worden. De kogelladegeleiders zijn volledig uittrekbaar en worden standaard tussen de zijwand en lade gemonteerd. Door middel van een bevestigingsset  kan de geleider worden uitgerust met een hoeksteun (voor bijvoorbeeld bodemmontage).
  • Inbouwbreedte: 12.7mm
  • Inbouwdiepte softclosing: lengte + 3mm
  • Inbouwdiepte push: lengte + 3mm

Dit type geleider wordt veel toegepast in de meubel en interieurbouw. Ook voor de doe-het-zelver is dit een perfecte geleider.

Dit type geleider is in 3 uitvoeringen leverbaar.

Standaard
Standaard geleider zonder softclosing en zonder push to open. Met behulp van een ontgrendelingshefboom kan de schuiflade van de geleiding worden gescheiden en kan dus probleemloos worden uitgenomen en weer ingezet. Soepele loop en goede zijdelingse stabiliteit door exacte geleiding. De geleider is volledig uittrekbaar.

Met softclosing
De geïntegreerde demping sluit de lade zacht en geruisloos. Met behulp van een ontgrendelingshefboom kan de schuiflade van de geleiding worden gescheiden en kan dus probleemloos worden uitgenomen en weer ingezet. Soepele loop en goede zijdelingse stabiliteit door exacte geleiding. De geleider is volledig uittrekbaar.

Met push to open
Push to open - het precieze schakelmechanisme opent de schuiflade zelfstandig en nagenoeg geruisloos - een lichte druk is voldoende. Met behulp van een ontgrendelingshefboom kan de schuiflade probleemloos worden uitgenomen en weer ingezet. Soepele loop en goede zijdelingse stabiliteit door exacte geleiding. De geleider is volledig uittrekbaar.