Scharnieren

Scharnieren

Scharnieren zijn een essentieel onderdeel van deuren en kasten, zij zorgen voor probleemloos open en dicht gaan van uw deur of kast.
Scharnieren zijn er in diverse soorten, maten en uitvoeringen, elk afgestemd op specifieke toepassingen. Ook zijn er speciale scharnieren, die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan het esthetische aspect. Leverbaar in RVS of bijvoorbeeld zwart.
De keuze van het juiste scharnieren hangt af van de functie en het type deur of kast.  
Zo zijn er deurscharnieren, maar ook meubel-, keukenkast-, kastdeur-, verstek-, piano- scharnieren.

PROFMARKT is uw scharnieren specialist en kan u waardevol advies bieden bij het kiezen van de juiste scharnieren voor een bepaalde toepassing. In het geval van zware deuren zijn er specifieke scharnieren die de nodige stevigheid en stabiliteit bieden. Deurscharnieren, die de verbinding tussen deur en deurpost verzorgen, zijn van vitaal belang voor soepele beweging en duurzaamheid.

Ons assortiment bevat alle merkscharnieren als Hettich, Blum, Grass en Salice. PROFMARKT heeft voor iedere toepassing een oplossing.

Kortom, het selecteren van de juiste scharnieren is een belangrijke stap voor het waarborgen van de functionaliteit en duurzaamheid van deuren en kasten.