Aanlaspaumelle 3D verstelbaar Ø 20 mm blank staal 160mm

Per stuk

Aanlaspaumelle 3D verstelbaar Ø 20 mm blank staal 160mm
45.41 *Prijs is inclusief 21% btw *Prijs is inclusief 21% btw
Artikelnummer30-26-60101600
Aanlaspaumelle 3D verstelbaar Ø 20 mm blank staal
  • Hoogte 160mm
  • Dikte 20mm
  • Blank staal
  • 3D verstelbaar
  • Draagkracht per 2 stuks 160kg


Aanlaspaumelle 3D verstelbaar Ø 20 mm blank staal

Voor maximale flexibiliteit in verstelbaarheid kies je deze 3D verstelbare aanlaspaumelle met losse stift en kogel! De toepassingen zijn divers: van vluchtdeuren in de logistieke sector, bijvoorbeeld op stations of vliegvelden tot deuren van een bedrijfshal of deuren in de on- en offshore industrie. Met deze paumelle kun je achteraf jouw afgehangen stalen deur niet alleen verticaal, maar nu ook horizontaal bijstellen. Door de mogelijkheid van bijstellen krijg je een nauwkeurig en precies resultaat, ook wanneer de deur niet 100% nauwkeurig geïnstalleerd is.

Wanneer een deur al enige tijd hangt kan het bovendien voorkomen dat deze door trilling of veelvuldig gebruik scheef in zijn kozijn gaat hangen, waardoor hij klemt of slecht in het slot valt. Deze 3D verstelbare aanlaspaumelle biedt ook dan uitkomst. Met een inbussleutel stel je de paumelle eenvoudig af, zodat de deur zijn stabiliteit hervindt en het klemmen oplost.

Daarnaast is met een aanlaspaumelle deur, raam of luik volledig 180° te openen, wat je de ruimte geeft een vrije doorgang te creëren. Handig voor rolstoelgebruikers of bij laden en lossen. Je bevestigt de paumelle eenvoudig doordat het pendeel en gatdeel los van elkaar aangelast kunnen worden. Zo ervaar je meer werkgemak alvorens de deur, het raam of luik in zijn geheel af te hangen. Voor een langdurig soepele werking adviseren wij de aanlaspaumelle voor gebruik in te sprayen met de IBFM vetspray.